Комична ситуация се е разиграла в Кючук Париж, разбра Plovdiv24.bg. Пловдивчанинът Венци

...
</TD
>Комична ситуация се е разиграла в Кючук Париж, разбра Plovdiv24.bg. Пловдивчанинът Венци
Коментари Харесай

Пловдивчанин: И все пак наперената госпожица реши да даде път на таксито

Комична обстановка се е разиграла в " Кючук Париж ", разбра  Plovdiv24.bg.  Пловдивчанинът Венци Цоневски е решил да разгласява виоде клип в ъв фейсбук групата " Забелязано в Пловдив и покрайнината " по какъв начин двама шофьори  в регион " Южен " не съумяват да се разминат на улица в квартала и колите им са една срещу друга, като никой не желае да даде път на другия.

Всъщност и от двете страни на улицата са паркирани коли, които пречат на свободното прекосяване и в действителност този, чиято лента е ангажирана, би трябвало да даде път на другия да премине.

Все отново разсъдъкът най-после надвива и лидерката дава път и обезпечава

Ето какво споделят пловдивчани в мненията си:

" В този миг си личи егоизмът и егото на масата.

Да ви споделя драги водачи, че от време на време практиката се разминава с теорията. Не виждам знак за преимущество към колите (но по този начин или другояче на практика ще е ирелевантен), има коли спрели и 2те направления, надлежно няма мотив " твоята лента е заета, би трябвало да ме чакаш " само че пък за сметка на това, би било неприятно влизащия от " Скопие " да даде обратно в този миг, прави причина за ПТП + че е натоварено придвижването.

За сметка на това, таксиметровият водач има място вдясно да се измести и да се разминат и това би било по-доброто практично решение вместо индивидът да стопира на Скопие и да блокира придвижването изчакващ таксито да излезне, което ще се бави точно поради трафикът в противоположна посока по Скопие...

Та сещайте се, в тази ситуация, на практика, таксито бърка работата. "

" Според мен таксито и да даде в дясно отново ще би трябвало другата кола да даде обратно тъй като има кола зад него и тя няма къде да иде, в тази ситуация тя влиза в улица и мисля, че е длъжна да пропусне индивида. "

" Разминаване за 5 секунди, само че няма, спорим кой е с преимущество. Май правилно човешката дивотия е безкрайна. Вдясно има място, отклонявам, колата минава и аз не преставам, 5 секунди!!! "

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР